Gdzie dobra pizza?
| Autor | Treść |
|---|---|
|
20-02-14 16:38
|
Witam wszystkich ktoś wie gdzie można by zabrać dzieciaki na dobrą pizzę w Pułtusku? Ja niestety nie jestem bywalczynią knajp i mam problem. A na ferie przyjeżdżają do mnie dzieciaki i chciałabym ich gdzieś zabrać pomyślałam o pizzy. Doradźcie proszę
|
|
06-03-14 21:49
|
Witam,
ferie już minęły a ja nie miałam czasu podzielić się opinią, ale jestem, w końcu Muszę powiedzieć,że rzeczywiście zaskoczyli mnie u niedźwiadków, super extra pizza a dzieciaki wniebowzięte, bardzo im smakowała. Dzięki koteczku za poradę pozdrawiam serdecznie
|
|
22-02-14 22:40
|
Ja słyszałam że u Niedźwiadków jest całkiem dobra pizza i całkiem niezła w sieciówce w Dagrasso. Polecam. Odezwij się jak już będziesz po degustacji. Smacznego!
|
Komentować mogą tylko zalogowani.
Szukaj
Najnowsze artykuły
Interwencje strażaków w powiecie pułtuskim. Sześć zdarzeń w ciągu tygodnia
Dlaczego planowanie ma znaczenie? O prostych strategiach, które pomagają uniknąć chaosu
Pułtusk: kradzież grzejników przed sklepem. Straty sięgają 7 tys. zł
Emerytury i renty w górę od marca. ZUS podnosi świadczenia o 5,3 proc.
Pułtusk dziękuje za 70 lat kapłaństwa – jubileusz ks. kanonika Stanisława Nowaka
Kreatywne pomysły na stylizację towarów WRC
Gdzie się ukryć w Pułtusku w razie zagrożenia – praktyczny poradnik mieszkańca
Najnowsze artykuły
Interwencje strażaków w powiecie pułtuskim. Sześć zdarzeń w ciągu tygodnia
Dlaczego planowanie ma znaczenie? O prostych strategiach, które pomagają uniknąć chaosu
Pułtusk: kradzież grzejników przed sklepem. Straty sięgają 7 tys. zł
Emerytury i renty w górę od marca. ZUS podnosi świadczenia o 5,3 proc.
Pułtusk dziękuje za 70 lat kapłaństwa – jubileusz ks. kanonika Stanisława Nowaka