Gdzie dobra pizza?
| Autor | Treść |
|---|---|
|
20-02-14 16:38
|
Witam wszystkich ktoś wie gdzie można by zabrać dzieciaki na dobrą pizzę w Pułtusku? Ja niestety nie jestem bywalczynią knajp i mam problem. A na ferie przyjeżdżają do mnie dzieciaki i chciałabym ich gdzieś zabrać pomyślałam o pizzy. Doradźcie proszę
|
|
06-03-14 21:49
|
Witam,
ferie już minęły a ja nie miałam czasu podzielić się opinią, ale jestem, w końcu Muszę powiedzieć,że rzeczywiście zaskoczyli mnie u niedźwiadków, super extra pizza a dzieciaki wniebowzięte, bardzo im smakowała. Dzięki koteczku za poradę pozdrawiam serdecznie
|
|
22-02-14 22:40
|
Ja słyszałam że u Niedźwiadków jest całkiem dobra pizza i całkiem niezła w sieciówce w Dagrasso. Polecam. Odezwij się jak już będziesz po degustacji. Smacznego!
|
Komentować mogą tylko zalogowani.
Szukaj
Najnowsze artykuły
Jubileuszowa XX Zbiorowa Wystawa „TERAZ PUŁTUSK” PułtuskART'26
Ryk silników dla szczytnego celu! Supersamochody na pułtuskim Rynku
Ćwiczenie taktyczne „Ognista Burza–26” na Mazowszu. Żołnierze WOT pojawią się także w powiecie pułtuskim
Zaginęła 16-letnia Julia Piętka z Pułtuska. Policja prosi o pomoc
Supersamochody na pułtuskim Rynku! Wyjątkowy piknik motoryzacyjny i zbiórka na karetkę dla dzieci
Skarpetkowe szaleństwo w pułtuskiej bibliotece! Spotkanie z Justyną Bednarek autorką książek dla dzieci
XIII Pułtuska Noc Muzeów
Najnowsze artykuły
Jubileuszowa XX Zbiorowa Wystawa „TERAZ PUŁTUSK” PułtuskART'26
Ryk silników dla szczytnego celu! Supersamochody na pułtuskim Rynku
Ćwiczenie taktyczne „Ognista Burza–26” na Mazowszu. Żołnierze WOT pojawią się także w powiecie pułtuskim
Zaginęła 16-letnia Julia Piętka z Pułtuska. Policja prosi o pomoc
Supersamochody na pułtuskim Rynku! Wyjątkowy piknik motoryzacyjny i zbiórka na karetkę dla dzieci
Skarpetkowe szaleństwo w pułtuskiej bibliotece! Spotkanie z Justyną Bednarek autorką książek dla dzieci
Pogoda
Pułtusk
18°
Pochmurno
Dziś:
16°
/
23°
Wiatr
5.80 km/h
Wilgotność
76%